Martin Čaja|21. sep 2019 o 00:00

  

Úradná správa KR č. 10

KR upozorňuje R na včasné ospravedlňovanie. R je povinný sa ospravedlniť najneskôr 10 dní prostredníctvom emailu na adresu: krobfztn@centrum.sk. V prípade že sa R ospravedlní neskôr ako 10 dní tak ospravedlnenie zaslať na emailovú adresu: krobfztn@centrum.sk a sms na tel: 0905399302. Inú formu ospravedlnenia nebude KR akceptovať!!!

KR upozorňuje R, aby sa ospravedlňovali aj na pracovné dni. 

KR odporúča R, aby sa deň pred stretnutím kontaktovali so svojimi AR a DZ a informovali sa o mieste a termíne stretnutia. 

KR upozorňuje všetkých R že od nového Súťažného ročníka 2019/2020 musia uvádzať popis priestupkov pri každom udelení ŽK do zápisu o stretnutí!!!!

KR upozorňuje R a DS na povinnosť pozorne čítať Úradné správy všetkých komisií.

Ospravedlnení R:

Sobota ( 21.9.2019) Kvasnica, Tupý, Osuský

Sobota - Nedeľa (21.9.2019 - 22.9.2019) Kurnický, Holp 

Oznam pre kluby:

Kategória U 13 - 4. Liga Mladší žiaci

Podľa Rozpisu súťaže je v Kategórii U 13 - 4 Liga Mladší žiaci hracím dňom 

S O B O T A !!!

Ak sa FO (FK) Dohodne so súperom na hracom dni nedeľa, tak nebude mať z dôvodu nedostatku rozhodcov na toto stretnutie delegovaného rozhodcu. Domáci oddiel bude povinný zabezpečiť rozhodcu Laika, ktorého  meno nahlási predsedovi ŠTK vždy do piatka do 12.00 hod. Ten ho nahrá do ISSF. Tento rozhodca Laik bude spolu s domácim ISSF manažérom zodpovedný za uzatvorenie zápisovej súpisky pred stretnutím, vykonaným konfrontácie hráčov. Po  stretnutí vyplní potrebné údaje a uzatvorí zápis. Za všetky tieto činnosti je zodpovedný domáci oddiel.

Martin Markech – poverený vedením KR 

Súvisiaci obsah