Martin Čaja|8. mar 2020 o 00:00

Úradná správa KR č.20

KR upozorňuje R na včasné ospravedlňovanie. R je povinný sa ospravedlniť najneskôr 10 dní prostredníctvom emailu na adresu: krobfztn@centrum.sk. V prípade že sa R ospravedlní neskôr ako 10 dní tak ospravedlnenie zaslať na emailovú adresu: krobfztn@centrum.sk a sms na tel: 0905399302. Inú formu ospravedlnenia nebude KR akceptovať!!!

KR upozorňuje R, aby sa ospravedlňovali aj na pracovné dni.

KR upozorňuje R že v prípade že sa R ospravedlní zo zdravotných dôvodov je R povinný zaslať lekárske potvrdenie na mail KR!!!

Ospravedlnení R: sobota – nedeľa ( 7.3.2020 – 8.3.2020)  Ješko

KR berie na vedomie ukončenie činnosti R Milan Podmajerský. KR menovanému ďakuje za dobre odvedenú prácu želá veľa zdravia a úspechov

KR oznamuje že dňa 3.4.2020 sa na futbalovom štadióne v Novom Meste nad Váhom uskutoční pracovné stretnutie R  TOP skupiny a Programu talent. Program stretnutia bude R zaslaný prostredníctvom mailu.

KR zaraduje pre jarnú časť súťažného ročníka 2019/2020 do TOP skupiny rozhodcov

Nasledovných R:

Bulko Peter, Bečka Jozef, Cibulka Daniel, Dendis Ján, Dragula Marian, Jakúbek Miloš, Jaroš Stanislav, Ješko Tomáš, Krchlík Matej, Kubica Rastislav, Kvasnica Peter - ( zaradený po splnení určitých podmienok), Nedbal Marek, Osuský Ján, Veselák Ľubomír

Martin Markech – poverený vedením KR

Súvisiaci obsah